VJSport logo

VJ Sport – běžecké boty do terénu

vj sport irock 3Finská značka VJ Sport si již více než 20 let trží výsadní postavení mezi speciální obuví pro orientační běh a běh v náročném terénu. Model Integrator si již získal pověst nejlepší boty pro rekreační OB a model Bold představuje volbu elitních závodníků včetně mnohonásobných mistrů světa. Vj Sport neustále své boty inovuje, aby nabídla svým zákazníkům maximum.

Pro trénink atletů i rekreačních běžců v zimě nabízí unikátní tréninkové boty Sarva Xero s tlumením a kovovými hroty pro kvalitní odraz a dopad.

► Máme výhradní zastoupení distribuci značky VJ Sport v ČR.

►Přečtěte si více více o mimořádné technologií VJ Sport!

SarvaGrip Fitlock Midstud Starstud Superior Contact Tuhý svršek Schoeller®-Keprotec® KvamO Duotech Butylkaučuk Ošetřování

Bold Star Stud

Bold Star Stud

 

Finská značka VJ sport si již více než 20let drží výsadní postavení mezi speciální obuví pro orientační běh a běh v náročném terénu. Orientační běh je bez pochyby sport, který extrémně prověří kvalitu obuvi. V současnosti již existuje širší nabídka konkurenčních bot do terénu, hlavní přednost, kterou se VJ sport vyznačuje, je životnost. Boty VJ sport vydrží i elitním běžcům prakticky celou sezónu, zatímco ostatní boty nedisponují srovnatelnou trvanlivostí a elitním běžcům vydrží třeba jen 2 víkendové dvojzávody.

 bb

VJ Sport technologie

VJ Sport konstrukční prvkyVJ Sport používá při vývoji sportovní obuvi nejmodernější technologie a materiály. Značková sportovní obuv je vždy uzpůsobená a vhodná pro konkrétní sporty, nebo skupiny sportů. Nicméně jsou tři všem společné a nejdůležitější požadavky:

Nízká hmotnost + optimální přilnavost + dobrá ochrana.

Článek obsahuje informace o technologiích, resp. konstrukčních prvcích sportovní obuvi VJ. 

SarvaGrip Fitlock Midstud Starstud Superior Contact Tuhý svršek Schoeller®-Keprotec® KvamO Duotech Butylkaučuk Ošetřování Tabulka velikostí

Boty VJ jsou výsledkem desetiletí řemeslné výroby obuvi, pocházející z malého města Orivesi v hustých lesích středního Finska. VJ se vyvinula ze značky specializované pro orientační běh, tedy běh v náročném lesním a skalnatém terénu, kde je dobrý odraz klíčem jak k výkonu, tak bezpečnému běhu. Cenné zkušenosti uplatňuje při konstrukci obuvi přo další sporty v náročném terénu.

S využitím zkušenosti, nejmodernější technologie a vysoce kvalitních materiálů, vyrábí VJ boty s nejlepší přilnavostí na planetě. To je hlavní důvod, proč nejlepší světoví sportovci a dobrodruzi volí boty VJ. Speciální pryž nabízí fenomenální přilnavost na tvrdém a mokrém povrchu a výstupky zajišťují vynikající trakci na měkčím terénu. Jejich tvar omezuje ucpání bahnem.

#The Best Grip on The Planet

Konstrukční prvky VJ

SarvaGrip Fitlock Midstud Starstud Superior Contact Tuhý svršek Schoeller®-Keprotec® KvamO Duotech Butylkaučuk Ošetřování

VJ sport Bold Star Stud

Hádejte v jakých botách běhají několikanásobní mistři světa v orientačním běhu Thierry Gueorgiou a Olav Lundanes? Ano jsou to právě boty Bold od prémiové finské značky VJ.

VJ Sport Integrátor

Integrátor 
Top model boty, která je považována za nejlepší botu pro OB vůbec

gg

in

VJ Sport LOP

LOP
Základní model boty, která symbolizuje Finskou kvalitu za atraktivní cenu.

VJ Sport Falkon

Falkon
Model Falkon je předtavitel špičkového modelu se širší podrážkou pro závodníky, kteří preferují větší stabilitu.

Zimní tréninková obuv s hroty

obr Sarva

Obuv SARVA je produkt Finského know-how určená pro trénink v zimě a na kluzkých pěšinách. Proč se boty jmenují SARVA? Sarva totiž v jazyce Laponců znamená los a jméno tak symbolizuje fakt, že v botech Sarva je možné trénovat i na libovolně zamrzlém podkladu. Sarva je vybavena vysoce tvrdými hřeby, má perfektní pružnost a tlumení a s ohledem na svou výšku dobře chrání před vodou a sněhem. Ačkoli le lehká téměř jako letní obuv, dobře obepíná a chrání nohu i před chladem.

Přečtěte si také článek, který vyšel na www.behej.com

VJ Sport Sandály

X-adventure
Finská značka VJ Sport představila v sezóně 2005 trekové sandály X-adventure. Tyto sandály se svými parametry a cenou začaly velmi dobře prodávat i v ČR. Slogan, že sandály X-Adventure Vás nezklamou, ani když živly začnou vyvádět, se potvrdil.